Харчування для людей із цукровим діабетом під час ГРВІ

Лікар-ендокринолог, дієтолог  Інституту ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка Добровінська Олена В’ячеславівна розповість про користь селери – “скарбничку здоров’я» – та поділиться найсмачнішим рецептом супчика із селери. Такої оригінальної подачі страви ви ще не бачили!
Поділитися на facebook
Поділитися на telegram
Поділитися на linkedin
Поділитися на email
Поділитися на print
Відтворити відео

Суп із селери

Інгредієнти (очищені):

  • Селера – 230 г
  • Морква – 100 г
  • Картопля – 150 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Часник – 10 г
  • Вершкове масло
  • Сіль

***

Харчова цінність:

120 кКал/ 492 кДж
Білки – 1,8 г
Жири – 6,5 г
Вуглеводи – 15 г

***

1,2 ХО

UKR.DIA.02.06.2020