Харчування для людей із цукровим діабетом під час ГРВІ

Поділитися на facebook
Поділитися на skype
Поділитися на telegram
Поділитися на email
Зміст

Суп із селери

Інгредієнти (очищені):

  • Селера – 230 г
  • Морква – 100 г
  • Картопля – 150 г
  • Цибуля ріпчаста – 100 г
  • Часник – 10 г
  • Вершкове масло
  • Сіль

***

Харчова цінність:

120 кКал/ 492 кДж
Білки – 1,8 г
Жири – 6,5 г
Вуглеводи – 15 г

***

1,2 ХО

Поділитися на facebook
Поділитися на skype
Поділитися на telegram
Поділитися на email

Олена Добровінська

Лікар-ендокринолог, дієтолог Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка
Інші публікації автора
Нові публікації