Цукровий діабет та подорожі

Увага! Увага! Увагааааа!!!)

Збираємо валізи та відправляємось в омріяну відпустку) Чарівна Людмила Панчук детально розповість, що треба брати з собою у подорож людям із цукровим діабетом, як максимально убезпечити себе під час проходження пункту контролю в аеропорту. Також на Вас чекають декілька цікавих лайфхаків від Люсі, як зберегти максимально довго інсулінові ручки прохолодними у спеку. Не будемо розкривати всі цікавинки, скоріше переходьте на відео, щоб швидше про все дізнатися)

А також Люся приготує фірмовий бутерброд із запатентованою назвою «Сендвіч часу», який можна взяти з собою і на роботу, і у подорож. Зручно, смачно та ще й прорахований по КБЖВ і ХО)
Поділитися на facebook
Поділитися на telegram
Поділитися на linkedin
Поділитися на email
Поділитися на print
Відтворити відео

Бутерброд «Сендвіч часу»

Інгредієнти:

  • -Хліб бездріжджовий з висівками – 80 г
  • -Сир Моцарелла– 28 г
  • -Сир Пармезан- 19 г
  • -Листя салата – 20 г
  • -Оливки без кісточки – 15 г
  • -Салямі – 32  г
  • -Олія соняшникова – 6 г
  • -Яйце – 1 шт.

Харчова та енергетична цінність «Сендвічу часу»:

454 кКал/ 1861 кДж

Білки – 22,5 г

Жири – 28,5 г

Вуглеводи – 29 г

***

2,4 ХО

UKR.DIA.14.07.2020