Цукровий діабет та школа

Друзі, знайомтесь – Микита Довгалюк! Діа-школяр та майбутня зірка «Майстер Шеф») Микита хворіє на цукровий діабет. Через хворобу він почав експериментувати з кулінарією, створювати дієтичні страви та кулінарні шедеври. У своєму відео Микита не тільки причарує красою та ароматами страви, але й розповість про свій власний досвід підліткового життя з цукровим діабетом.
Швиденько переглядайте відео, не забудьте взяти блокноти, щоб записати рецепт киш-пирогу з лососем.
Поділитися на facebook
Поділитися на telegram
Поділитися на linkedin
Поділитися на email
Поділитися на print
Відтворити відео

Киш-пиріг з лососем

Інгредієнти:

  • -Філе лосося – 200 г
  • -Вершкове масло – 100 г
  • -Пшеничне борошно – 185 г
  • -Шпинат – 50 г
  • -Яйце – 5 шт.
  • -Твердий сир (45%) – 60 г
  • -Вершки (10%) – 65 г
  • -Цибуля-порей – 1 шт.
  • -Спаржа -150 г
  • -Часник – 2 зубчики

Харчова та енергетична цінність 1/6 пирога:

303 кКал/ 1242 кДж

Білки – 12,7 г

Жири – 19 г

Вуглеводи – 22,1 г

***

1,8 ХО

UKR.DIA.03.07.2020