Кориця допомагає контролювати глюкозу

За результатами досліджень, опублікованих у журналі Ендокринологічного товариства США, кориця стабілізує рівень цукру в крові1
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin
Поділитися на skype
Поділитися на email
Поділитися на print
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin
Поділитися на skype
Поділитися на email
Поділитися на print

Станом на липень 2019, приблизно у 352 мільйонів людей у світі зафіксовано предіабет2 — стан, коли рівень цукру в крові перевищує норму, але ще недостатньо високий, аби діагностувати діабет 2-го типу. І кількість людей з предіабетом з часом невпинно зростає. Саме з представниками цієї групи ризику впродовж 12 тижнів працювали дослідники із Діабетичного центру Джосліна у Бостоні (США).3

Тричі на день добровольцям з предіабетом давали або капсулу з 500 мг кориці, або плацебо. Виявилось, що в учасників, які отримували прянощі, знизився рівень глюкози натщесерце, а також покращилась толерантність організму до їжі, що містить вуглеводи. Тепер науковці планують з’ясувати, чи спроможна кориця загальмувати прогрес хвороби у людей, що вже мають діабет 2-го типу.

Поділитися на facebook
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin
Поділитися на skype
Поділитися на email
Поділитися на print

Останні новини

ПІДПИСКА

Підсумки тижня

7 днів – в одному повідомленні
Пояснюємо, що нового у світі діабету

Історії успіху

Реальні історії життя людей з діабетом

Вибір редакції

Цікаві факти, події, огляди. Розповідаємо просто про складне

Останні новини

Світові новини щодо цукрового діабету

Приєднуйтесь до нас!

7 днів – в одному повідомленні
Пояснюємо, що нового у світі діабету

Історії успіху

Реальні історії життя людей з діабетом

Вибір редакції

Цікаві факти, події, огляди. Розповідаємо просто про складне

Копіювання вімкнено | Копирование отключено